Du er her:

Dynamics 365 Business Central

Få en fleksibel og smidig forretningsløsning som er både enkel å bruke og tilpassbar, og hvor bedriften din kan utvikle seg og bli større. Med Dynamics 365 Business Central har du alt du trenger for å kjøre og samle virksomheten din, og løsningen gir deg verktøy som gjør at du kan ta smartere beslutninger.

Få oversikt over virksomheten din

Administrer økonomien
Med finansdelen i Dynamics 365 Business Central har du mulighed for at effektivisere og præcisere administrationen af din økonomi samtidig med, at du overholder deadlines.

Overholde budsjettene Business Central

Gjør forsyningskjeden din automatisk og sikker
Skape synlighet i gjennom hele forsyningskjeden, mens du får bedre kontroll over dine kjøpsprosesser.

Administrer leverandørkjeden  med Business Central

Optimaliser salgsprosessene og skap bedre service for kundene dine
Maksimere inntektsmulighetene dine og forbedre betjeningen og dermed servicen for dine kunder.

Bedre kundeservice Business Central

Hold prosjektene dine innenfor tidsrammer og under budsjett
Ved hjelp av sanntidsdata kan du overvåke fremdriften av prosjektene dine og administrere prosjektbudsjett.

Overholde budsjettene Business Central

Forbedre lager og produksjon
Gjør din produksjon og lageroppgaver enklere, slik at du kan levere dine produkter til rett tid og redusere kostnadene for produksjonen din og på lageret ditt.

Administrer lageret ditt Business Central

Nær Dynamics NAV

I utgangspunktet er Dynamics 365 Business Central basert på samme kodebase som Dynamics NAV. Det vil si, at løsningens grunnleggende programvare i utgangspunktet er den samme og hvis du så på koden alene, ville det være veldig vanskelig å skille mellom NAV og Business Central.

Utelukkende webklient

Dynamics 365 Business Central består utelukkende av en webklient, det vil si, at du får tilgang til applikasjonen via din foretrukne nettleser og ikke via en lokal klient.

Kjøp apper på AppSource og utvide funksjonaliteten

Hvis du trenger ekstra funksjonalitet, kan du installere ISV (Independent Software Vendor) utviklede applikasjoner direkte fra Microsoft AppSource. Det lar deg teste og prøve ut ny funksjonalitet og raskt avinstallere hvis ikke appen leverer det den skal. Vedlikehold og oppdatering av appen er leverandørens ansvar.

Kjøp apper til Business Central på AppSource


Kort sagt, det er mulig å legge til flere funksjoner via apper til sin løsning, akkurat som vi allerede vet det fra våre smatphones. Og hvis du ikke lenger vil bruke appen, kan du bare slette igjen uten å påvirke selve applikasjonen, også selv om, der i appen var helt ny funksjonalitet og nye tabeller. Grunnen til at det er mulig er at appen er utviklet som en ’extension’, og ligger dermed utenfor kjerneapplikasjonens kode. Med Extensions kan du utvikle apper for Dynamics 365 Business Central uten å endre i den opprinnelige applikasjon.

Tilpass med Extensions

Med Extensions kan du tilpasse Dynamics 365 Business Central uten å endre den underliggende koden og metadataene. Det er fortsatt mulig for en utvikler å utvide og tilpasse funksjonaliteten til Business Central uten å endre de opprinnelige løsningsobjektene. Forskjellen, sammenlignet med Dynamics NAV, er at endringene er lagret i en utvidelsesfil som tillegg, og ikke som endringer i selve applikasjonen.

Pris

Det er to prismodeller for Dynamics 365 Business Central, Essential og Premium. Microsoft har lagt mye funksjonalitet til grunnpakken, men avanserte funksjoner som produksjonsstyring og serviceadministrasjon er bare i den utvidede versjonen.

Essential
Koster $70 per bruker per måned

Premium
Koster $100 per bruker per måned

 

Your Challenge. Our Passion Scandinavian Microsoft Dynamics NAV partner