Her er du:

Office 365 til Dynamics NAV

En av Microsofts mål med utviklingen av den nyeste versjonen av Dynamics NAV, NAV 2017, har vært å koble de to miljøene Dynamics NAV og Office 365 så nær hverandre som mulig.

Opplevelsen av Office 365 integrasjon

Hold forbindelsen mellom applikasjonerne og være mer produktiv i arbeidsflyten.

Dynamics NAV er forbundet direkte med Office 365. Derfor kan man håndtere forretnings interaksjoner med for eksempel kunder og leverandører direkte i Outlook.

Integrasjon mot Outlook

Med integrasjonen mellom Dynamics NAV og Office 365 det er mulig å se dashboards for kontakter, leverandører og kunder. Den forbedret kompatibilitet mellom de to programmene gjør at du enkelt kan oprette kunder, avtaler, leverandører og fakturaer uten å forlate Outlook.

Den sømløse integrasjonen mellom NAV og Office 365 gjør at man enkelt og raskt kan navigere mellom de to applikasjoner. Med problemfri arbeidsflyt blir dine ansatte mer effektive, noe som sparer verdifull tid som kan brukes til andre viktigere oppgaver.

Kalender

Med NAV 2017 og Office 365 kan du fakturere kundene kun fra poster i Outlook-kalenderen. Fra en kalenderavtale i Outlook kan du via en tilleggsmodul i NAV 2017 få informasjon på kunden forbundet med kalender avtalen. Deretter kan du opprette og sende en faktura for tjenesten som ble gitt til møtet, direkte fra Outlook-kalenderen.

E-post

Add-in modulen fungerer også for vedlegg som mottas via e-post. Du kan sende e-post vedlegg direkte til listen Inngående dokumenter i Navision og sende PDF-filer til en OCR-tjeneste som konverterer dokumenter til et lesbart format hvorpå faktura informasjonerne automatisk blir lagt til i Dynamics NAV.

E-post templates

Med Office 365 er det enkelt å opprette profesjonelt utseende skabaloner som inneholder bilder og fakturainformasjon, dette kan være forfallsdatoer og betalingsbetingelser som skal brukes når du sender e-post til dine kunder.

Kontakter

Kontaktlisten i Dynamics NAV kan synkroniseres med Office 365 og vice versa. Ved hjelp av et filter, kan du filtrere synkroniseringsprosessen , slik at bare kontaktene som brukes oftest synkronisere og legges til kontaktlisten.

Your Challenge. Our Passion
Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV partner