Du er her:

Business Central, Fremtiden for NAV

Microsoft har lanceret Dynamics 365 Business Central og løsningen er nu tilgængelig for både potentielle nye brugere samt eksisterende Dynamics NAV kunder der ønsker en SaaS ERP løsning i skyen. Og for NAV kunderne lover Microsoft, at det vil blive problemfrit at overgå til Business Central.

Både cloud og on-premise

Det senest udgivede roadmap, eller udgivelsesplan, for Business Central viser, at brandnavnet 'NAV' ikke vil blive fulgt op af flere udgivelser. NAV 2018 bliver altså den sidste udgivelse under navnet 'Dynamics NAV', men vil fortsætte som en del af brandnavnet 'Dynamics 365 Business Central', som tilgengæld bliver både en cloud og on-premise applikation.

Dynamics NAV bliver til Business Central

Nyt navn, samme køreplan

Ifølge Microsoft er der dog ikke tale om nogen decideret afbrydelse i den eksisterende køreplan eller frigivelsesplan for Dynamics NAV. Overgangen til Dynamics 365 Business Central bliver altså som enhver anden opgradering, blot med en navneforandring.

Ens kodebase

Dynamics NAV og Business Central deler kodebase. Derfor vil Microsoft formentlig beholde de fleste eksisterende NAV kunder og overgangen fra den ene løsning til den anden blive forholdsvis smertefri.

Ikke kun i skyen

Dynamics 365 Business Central er en cloud først løsning, designet til den digitale transformation til skyen vi for tiden ser. Business Central er dog ikke kun en cloud løsning, men bliver, formentlig allerede til efteråret, også tilgængelig on-premise for kunder der foretrækker en lokal løsning.

Your Challenge. Our Passion
Dynamics 365 Business Central partner