Du er her:

Microsoft hæver priserne i 2023

Grundet den pågående inflation justerer Microsoft prisen for alle sine cloud-produkter den 1 april i år. I Danmark stiger priserne med 11 procent. Derudover vi priserne fremover bliver revurderet to gange om året.

Justering af priserne for Microsoft Cloud-produkter

Du har nok opdaget at meget er blevet dyrere den seneste tid. Vi har i løbet af 2022 set nogle af de største prisstigninger på forbrugsvarer og energi siden 80'erne og høje forbrugerpriser betyder høj inflation, hvilket nu også rammer Microsoft kunderne.

Fra den 1. april 2023 justeres priserne for Microsoft Cloud-produkter i følgende valutaer:

  • GBP: +9 %
  • DKK, EUR og NOK: +11 %
  • SEK: +15 %

De nye prisjusteringer betyder, at priserne bliver ensartede og afspejler vekselkursen mellem den lokale valuta og den amerikanske dollar (USD).

Fremover revurderer Microsoft desuden priserne to gange om året i lokal valuta og under hensyntagen til valutaudsving og i forhold til USD. Dette tiltag har til formål at give kunderne øget gennemsigtighed og forudsigelighed.

Fortsat konkurrencedygtigt prissat

På trods af prisstigningerne mener vi stadig, at Microsoft Cloud-produkterne er prissat på et konkurrencedygtigt prisniveau. Derudover skal man også være opmærksom på, at Microsoft fortsat investerer i deres kunder og udvikler og innoverer deres løsninger, så du som kunde kan eliminere en række driftsomkostninger, optimere din virksomheds ydeevne og effektivitet samt skabe grundlag for en stærk sikkerhed omkring din forretning og dine data.

Nye Microsoft priser Q&A

Hvor meget stiger priserne på Microsofts produkter i Danmark?

I Danmark stiger priserne på Microsofts cloud-produkter med 11%.

Hvornår træder prisstigningerne i kraft?

Prisstigningerne træder i kraft den 1. april 2023.

Hvorfor indfører Microsoft prisstigninger i 2023?

Microsofts prisstigninger kommer som en konsekvens, af den voldsomme inflation vi har set den sidste tid.

Hvor ofte justerer Microsoft priserne fremover?

Fremover justerer Microsoft sine priser to gange årligt i lokal valuta og under hensyntagen til valutaudsving og i forhold til USD.

 

Your Challenge. Our Passion
Dynamics 365 Business Central partner