Du er her:

C5 udfaset, skift til Business Central

Det er ikke længere nogen nyhed, at Microsoft har valgt at udfase udviklingen af Dynamics C5, det blev allerede annonceret tilbage i 2013. I 2019 stoppede Microsoft med at opdatere C5 og flere større hosting partnere varslede et fuldstændigt ophør i starten af 2021. Derfor bør du nu træffer et valg om, hvad der skal ske med dit regnskab.

Udfasning af Dynamics C5

Regnskabsløsningen Dynamics C5, som blev lanceret helt tilbage i 1995, er igennem tiden blevet brugt af mange især mindre virksomheder. Efter mere end 25 år på bagen, er C5 dog sendt på pension. Det betyder at løsningen ikke længere hverken vedligeholdes eller supporteres af Microsoft og at der heller ikke vil komme flere opdateringer. IT-sikkerhedsstyrelsen fraråder desuden brug af IT-systemer, der ikke længere supporteres af leverandøren. Derfor bør du, hvis du bruger C5, overveje at skifte til et nyt økonomisystem.

Skift til Business Central

I 2018 lancerede Microsoft efterfølgeren til Dynamics C5 og Dynamics NAV, Business Central. Dynamics 365 Business Central er en videreudvikling af Dynamics NAV og er bygget på samme kode. ERP systemet indeholder al den funktionalitet du har brug for og løsningen er egnet til alle virksomheder, uanset størrelse og branche og med med Business Central Basic licensen, som henvender sig til de helt små og nystartede virksomheder, kan Business Central licenceres til et prisniveau, hvor alle kan være med.

Fordele ved Business Central:

  • Slip for dyre og besværlige opgraderinger
  • Kend dine omkostninger
  • Al den funktionalitet du skal bruge
  • Fleksibilitet og skalerbarhed
  • Kan nemt integreres til WooCommerce
  • Tilgå dit regnskab uanset hvor du befinder dig
  • Indbygget integration til PowerBI og Office 365

Spar penge på Business Central licenser

Hvis din virksomhed stadig benytter C5 og har et aktivt Dynamics opdateringsabonnement, så er der, afhængig af jeres nuværende løsning, rabat at hente når I skal overgå til Business Central. I modsætning til C5, hvor man betalte en licens og et løbende abonnement, licenceres Business Central ved at man betaler licens pr. bruger pr. måned. Fordelen er, at man nemt skalere op og ned efter behov og dermed tilpasse løsningen virksomhedens størrelse og behov. Det betyder også, at det er meget nemmere at budgettere med en fast månedlig omkostning.

 

Your Challenge. Our Passion
Dynamics 365 Business Central partner