Her er du:

Business Central på Azure SQL?

Selv om der ikke er mye tid til å supporten av SQL 2008 R2 slutter, er den korte tidshorisonten ikke den eneste grunnen til å det kan være en god ide å migrere til Azure SQL.Selvom der er ikke er lang tid til at supporten af SQL 2008 R2 ophører, er den korte tidshorisont ikke den eneste grund til at migrerer til Azure SQL.

Business Central / Dynamics NAV på Azure SQL

Per 9. juli 2019 ytes der ikke lenger lenger support for SQL Server 2008 R2. Derfor bør du sterkt vurdere en alternativ serverløsning for dine data og applikasjoner.

Active Business Solutions leverer en sky-løsning hvor Dynamics NAV / Business Central er plassert i en Azure SQL-database.

Med Business Central / Dynamics NAV på Azure får du rask implementering og uforstyrret drift og et ERP system som ligger på en fleksibel server som gjør at virksomheten din kan vokse uforstyrret.

Hvorfor Azure SQL?

Her er tre af de vigtigste grunde til, at du bør migrere SQL Server 2008 til en ny og tidssvarende Azure SQL løsning:

  • 1. Ved at migrerer til Azure SQL behøver du aldrig mere at skulle bekymre dig om, at supporten af din server løsning ophører
  • 2. Få betydelige besparelser med en ny løsning. Ved at flytte til Azure SQL DBMI (database managed instance) kan du opnå et ROI (Return on Investment), altså et afkast af din Azure SQL investering, på 212%
  • 3. Afværg en betydelig og uacceptabel sikkerhedsrisici for dine applikationer og data samt manglende overholdelse af persondataforordning.
Your Challenge. Our Passion
Dynamics 365 Business Central partner