Her er du:

Business Central –mindre pris for lagringsplass

Microsoft vil lansere nye priser og kvoter for Business Central Cloud-lagerplass. Med den kommende planen vil alle Business Central Cloud-kunder ha ekstra lagringsplass, som vil være basert på antall Essential- og Premium-lisenser. Den kommende prisen for ekstra lagringsplass betyr at prisene vil bli kuttet med tre fjerdedeler eller mer.

Mer lagringsplass i Business Central Cloud til samme pris

Siden den nåværende prissetting gjør det umulig for et stort antall selskaper som ønsker å oppgradere eller flytte til skyen, annonserte Microsoft på sin siste Business Central Launch Event for 2021 Release Wave1 at de vil endre modellen. Den nye prismodellen er basert på den gamle, der du i utgangspunktet har 80 GB, men legger til 2 GB pr. bruker for Essential-lisenser og 3 GB pr bruker for Premium-lisenser.

Den nye fordeling av ekstra lagringsplass trer i kraft for alle Business Central Cloud kunder den 1. juli.

Selv om den nye prismodellen for lagringsplass sannsynligvis vil oppfylle behovene for langt de fleste Business Central Online-kunder, vil Microsoft fortsette å tilby ekstra lagringsplass til de kundene som trenger det, men til en redusert pris fra $40 per GB til $10 per GB.

Kunder som ønsker å kjøpe ekstra lagringsplass, må bytte til et nytt kjøps-SKU for reduserte priser når de blir tilgjengelige.

Your Challenge. Our Passion
Dynamics 365 Business Central / Dynamics NAV partner